Spend €10.00, add a free item – T&Cs apply
Scone met clotted cream en jam
Met jam en clotted cream volgens vlaamsch recept. (3 maximum)
Saucijzenbroodje
Roomboter bladerdeeg saucijzenbroodjes met gekruid kalfsgehakt en specerijen. (4 maximum)
Ontbijtpakket voor 2 personen!
Heerlijk begin van de dag! Ontbijt voor 2 personen incl. 2 croissants, 2 flesjes verse jus d'orange, Christophe pave en jam.
Kistje met zoetigheden.
Heerlijk assortiment met 5 verschillende zoetigheden. Perfect voor een feestje, lekker voor thuis of op kantoor
Christophe Pavé + pasta
Christophe Pavé + jam
Christophe Pavé + huisgemaakte salade
Kistje met hartighe boterhammen
Overheerlijke samenstelling van verschillende boterhammen van Dimitri. Perfect voor thuis of op kantoor.
Boterham Makreelsalade
Met rillette van makreel en rucola op Christophe Pavé brood
Boterham Mediterrane Tonijnsalade
Met mediterrane bonito tonijnsalade en rucola op Christophe Pavé brood
Boterham Boeren Kipsalade
Met Raz el hanout kruiden en rucola op Christophe Pavé brood
Boterham Eiersalade met Truffel
Eiersalade van vrije uitloop eieren en een vleugje truffel.
Boterham Humus
Humus met verse kruiden en rucola op Christophe pavé brood
Boterham Boerenkaas
Met rauwmelkse boerenkaas en rucola op Christophe Pavé brood
Boterham Gerookte Zalm
Met roze pepertjes, limoenzeste en pittige mierikswortelsaus op Christophe Pavé brood
Boterham Romesco & gegrilde aubergine
Een Catalaanse groenten-notensalsa met gegrilde aubergine en dukkah
Focaccia Rozemarijn
Platbrood van 'Campremy' Tarwe met vers gehakte rozemarijn, extra virgin olijfolie en zeezout.
Focaccia Tomaat
Platbrood van 'Campremy' tarwe met verse tomaat, kaas, Kalamata olijven en zeezout.
Grand-mère volkoren heel
Traditioneel volkorenbrood, met zuurdesem bereid van ‘campremy’ tarwe gemalen op molenstenen.
Grand-mère volkoren half
Traditioneel volkorenbrood, met zuurdesem bereid van ‘campremy’ tarwe gemalen op molenstenen.
Grand-mère wit heel
Traditioneel witbrood, met zuurdesem bereid van ‘campremy’ tarwe, gemalen op molenstenen.
Grand-mère wit half
Traditioneel witbrood, met zuurdesem bereid van ‘campremy’ tarwe, gemalen op molenstenen.
Rogge-krenten
Frans roggebrood boordevol met de fijnste zwarte krenten uit Griekenland en met zuurdesem gefermenteerd.
Spelt
Volkorenspeltbrood volgens traditie met een korst van speltvlokken. Met zuurdesem gefermenteerd.
Campremy Baquette
Echte Franse baguette, met goudgele kruim en knapperige korst. Bereid volgens de ‘pousse lent’ methode. (3 maximum)
Christophe pavé
Zeer aromatisch vierkant tarwebrood met roggedesem en mout, gedecoreerd met lijnzaad, sesamzaad en bergzout kristallen, bereid volgens de ‘pousse lent’ methode.
Meerzaden Pavé
Bruinvierkant broodje van ‘campremy’ tarwe, zonnebloempitten, sesamzaadjes, geel en bruin lijnzaad, mout en roggebloem. Bereid volgens de ‘pousse lent’ methode.
Croissant
Originele pastrie waarin ‘beurre de Charente’ uit de Vendée is verwerkt (4 maximum)
Chocoladebroodje
Originele Viennoiserie met pure chocolade. (3 maximum)
Gevulde koek
Gevulde koek gemaakt van roomboter, zanddeeg, gevuld met de zuiverste amandelspijs. (4 maximum)
Scone met clotted cream en jam
Met jam en clotted cream volgens vlaamsch recept. (3 maximum)
Kaasragoûtbroodje
Kaasragoût gemaakt van Goudse Boerenkaas in bladerdeeg met een Spaans pepertje en platte peterselie. (3 maximum)
Saucijzenbroodje
Roomboter bladerdeeg saucijzenbroodjes met gekruid kalfsgehakt en specerijen. (4 maximum)
Worstenbroodje
Kruidig chipolata worstje opgerold in een zacht rijk brooddeeg. (4 maximum)
Mediterrane tonijnsalade
Huysgemaakt van met de lijn gevangen Bonito tonijn van Ortiz, verse kruiden en mayonaise.
Ei-Truffelsalade
Huysgemaakt van gekookte scharreleieren met crème fraîche, mayonaise en truffeltapenade.
Boeren kipsalade
Huysgemaakt van op lage tempratuur en langzaam gegaarde boerenkippendijen met raz el hanout kruiden, crème fraîche en mayonaise.
Rillette van makreel
Huysgemaakt van gerookte, gestoomde en geplukte makreel, citroen, platte peterselie en sjalotjes.
Aardbeien jam
Bosvruchten jam
Frambozen jam
Abrikozen jam
Kriek jam
Rabarber jam
Rinse appelstroop
Witte chocoladepasta
Hazelnootpasta
Chocolade-Hazelnootpasta
Chocoladepasta
Pindakaas
Ambachtelijke pindakaas zonder palmvet of toegevoegde suiker
Pindakaas honing-chili
Ambachtelijke pindakaas uit de pindakaasmakerij
Pindakaas met cashew
Ambachtelijke pindakaas met cashewnoten zonder palmvet of toegevoegde suiker
Chocolade reep melk
Ambachtelijke donkere melk chocolade met 39% cacao
Chocolade reep melk met hazelnoten
Ambachtelijke donkere chocolade met hazelnoten
Chocolade reep puur
Ambachtelijke donkere chocolade met 66% cacao
Chocolade reep puur
Ambachtelijke donkere chocolade met 76% cacao
Citroen-crèmetaartje
Volgens origineel Frans receptuur in krokante bodem met eiwitschuim afgebrand. (3 maximum)
Frambozentaartje
‘Rumiloba’ frambozen als een flan gebakken in een krokante bodem. (3 maximum)
Rood-fruittaartje
Krokant taartje met créme suisse en een mix van rode bessen. (3 maximum)
Perentaartje
Zachte ‘comice’ peer met een amandelcrème cake gebakken (3 maximum)
Chocolade taartje
Chocoladetaart met laagjes ‘pure’ chocolademousse, chocolade bisquit en sinaasappel theegelei. (3 maximum)
Rabarber framboos taartje
Rabarber en frambozen in krokante bodem met boterkruimel overbakken. (3 maximum)
Brownie
Heel veel pure chocolade, geroosterde pecannoten, lekker smeuïg. (3 maximum)
Mango taartje
Krokant Taartje met crème suisse, kokos en verse mango
Aardbeientaartje
Krokant taartje met crème patissière en zoete aardbeien van de koude grond.
Muffin vanille
Zachte muffin met vanille. (3 maximum)
Muffin appel-kaneel
Zachte muffin met verse appelstukjes en kaneel. (3 maximum)
Vanille-citroen cake
‘Quarte quart’ cake, geparfurmeerd met vanille en citroenzestes. (3 maximum)
Caramel short cake
Krokante koek met caramel en chocolade. (3 maximum)
Lemon short cake
Citroencrème met een krokante bodem. (3 maximum)
Appelkoek
Bladerdeeg met jonagold appelmoes
Acqua Panna
San Pellegrino
Verse Jus d'orange
Aardbei-banaan smoothie
mango - limoen smoothie
Verse Appelsap
Cultcha kombucha original
Cultcha kombucha appel-gember