Rasgulla chat
Een zeer interessant chaat-recept gemaakt met zoete rasgulla en Indiase kruiden.
Pav bhaji
Pav Bhaji is een stevige, verrukkelijke, smaakvolle maaltijd van gepureerde groentejus met luchtig zacht boterachtig broodje geserveerd met een kant van knapperige pikante uien, pittige citroen en kruidige koriander.
Raggi papdi chaat (vegan)
Papdi chaat is een lekker tussendoortje met een knapperige basis van krokante poori, gegarneerd met lip-smakende chutneys, groenten en tamarindesaus.
Dahi vada
Linzenbeignets gedrenkt in romige yoghurt en gegarneerd met zoete en pittige chutneys.
Samosa chat
Pittige chole (kikkererwten) worden geserveerd met samosa en klodders yoghurt en chutney.
Pani puri (vegan)
Krokant gebakken deegballen (puri) zijn gevuld met aardappelen, spruitjes, pikant water of zoete chutney.
Bhel puri chaat
Kerala banana chips chaat
Chilli paneer
Populair recept uit de Indiase Chinese keuken.
Chicken tikka
Stukjes kip gemarineerd in gekruid yoghurtmengsel en daarna perfect gegrild.
Tandoori chicken
Kippenbouten gemarineerd in citroensap, yoghurt en aromatische kruiden en bereid in de tandoor oven.
Veg khati roll
Heerlijke wraps gevuld met een gekruide gesauteerde mix vegetarische vulling.
Chicken khati roll
Sappige stukjes pittige kip gekookt met vers gehakte uien en paprika's, besprenkeld met een pittige koriander-muntchutney en gerold in zachte schilferige paratha's.
Chicken pakoda
Medu vada
Punjabi samosa
Rajma galuti kebab (vegan)
Paneer tikka
Mushroom tawa
Champignons worden gekookt in een gekruide jus op basis van uien en tomaat.
Palak tofu
Gebakken tofu gekookt in een pittige spinaziecurry.
Sabji miloni
Mix groenten worden tot in de perfectie gesauteerd in smaken en gedompeld in een romige mix van spinaziepuree en cashewnotenjus.
Velayti korma
Aromatische, heerlijke en licht gekruide gele jus in kokosolie. Het is gemaakt met gemengde groenten, kokos, cashewnoten, droge rode pepers, kruiden en specerijen.
Dal tadka
Dal tadka is gekookte linzen die zijn getemperd met in olie gebakken specerijen en kruiden.
Dal palak
Indiaas gerecht gemaakt met linzen, spinazie en gekruid met een paar kruiden.
Palak mushroom
Een gezonde en lekkere curry gemaakt met spinazie en champignons.
Palak chana
Curry in Noord-Indiase stijl gemaakt met spinazie en chana (witte kikkererwten).
Dal lasooni
Indiaas dalrecept met knoflooksmaak.
Darbari kofta
Een Indiaas vegetarisch gerecht waarbij balletjes (kofta) van aardappel en paneer gefrituurd worden en geserveerd worden met een romige en op tomaten gebaseerde curry.
Paneer makhni
Een populair punjabi-gerecht gemaakt met paneer, tomaten, cashewnoten, kruiden en room.
Palak paneer
Indiase kwarkblokjes in een milde, gekruide gladde spinaziesaus. Dit heerlijke romige gerecht is gemaakt met verse spinazieblaadjes, paneer (stevige kwark), uien, tomaten, kruiden en specerijen.
Lasooni palak
Knoflook spinazie curry.
Velayti korma
Aromatische, heerlijke en licht gekruide gele jus. Het is gemaakt met gemengde groenten, kokos, cashewnoten, droge rode pepers, kruiden en specerijen.
Chola masala
Gemaakt van kikkererwten, tomaten, gember, knoflook en Indiase kruiden.
Honey chilly potatoes
Gefrituurde aardappelvingers worden in een sesamhoning gegooid.
Lasooni palak
Knoflook spinazie curry.
Kadai paneer
Indiase kwark en paprika gekookt in vers gemalen pittige masala.
Mattar paneer
Indiaas gerecht gekruid en gekookt met doperwtjes en Indiase kwark.
Paneer do pyaza
Paneerrecept met aromatische jus met milde hints van zoete en licht pittige smaak.
Paneer tikka masala
Een romig en smaakvol Indiaas gerecht gemaakt door paneer te grillen en vervolgens te laten sudderen in een masala jus.
Paneer dhaniya adraki
Kwark in yoghurtsaus met koriander-gembersmaak.
Paneer hara pyaz
Kwarkcurry met bosui en zwarte peper.
Paneer jalfrezi
Groente roerbak recept gemaakt met kwark.
Paneer malai matar
Sappige stukjes paneer en verse groene erwten in een rijke romige jus.
Paneer lababdar
Paneer (kwarkblokjes) in een romige, licht pittige en lichtzoete jus.
Paneer methi
Smaakvolle curry gemaakt met verse fenegriekbladeren, zachte paneerblokjes in een gekruide en pittige ui, tomaten en jus op basis van kwark (yoghurt).
Badami paneer
Indiase kwarkblokjes in jus op basis van amandel.
Lasooni paneer
Knoflook paneer curry.
Mushroom do pyaza
Champignonrecept met aromatische jus met milde hints van zoete en licht pittige smaak.
Mushroom matar
Lekker Indiaas gerecht gekruid en gekookt met doperwtjes en champignons.
Mushroom masala
Indiase curry gemaakt met champignons, uien, tomaten, specerijen en kruiden.
Mushroom kadai
Champignons en paprika's worden gekookt in vers gemalen pittige masala.
Pindi chana
Gemaakt met zachte, malse witte kikkererwten, geurige gember-knoflook, pittig chana masala-poeder en pittig droog mango-poeder.
Methi malai matar
Methi, matar (doperwten) en malai (room) in een rijke, zoete en romige curry.
Tofu kadai
Blokjes tofu worden ondergedompeld in een romige tomatensaus, waarbij alle kruiden en smaak worden opgezogen.
Veg makhanwala
Rijke boterjus boordevol voedzame groenten.
Veg kadai
Een mengsel van groenten wordt gekookt in een pittige jus op smaak gebracht met een speciale kadai masala.
Mili juli sabzi
Halfdroge bereiding van gemengde groenten in Punjabi-stijl.
Butter chicken
Bereid in een boterjus.
Chicken tikka masala
Stukjes kip zonder botten, gemarineerd in kruiden en yoghurt, die in een oven worden geroosterd. Geserveerd met een romige currysaus.
Nilgiri chicken curry
Kip wordt gekookt in kokos-, munt- en korianderblaadjes, wat een groenachtig bruine tint geeft en de korma een milde, zoete, kruidige smaak geeft.
Kadai chicken
Kadai-kip is een heerlijk, pittig en smaakvol gerecht gemaakt met kip, uien, tomaten, gember, knoflook en versgemalen kruiden, bekend als kadai masala.
Chicken chettinaad
Chicken chettinaad is een vurige hete kipcurry uit de regio chettinaad in de staat Tamil Nadu in India.
Chicken do pyaza
Met aromatische jus met milde hints van zoete en licht pittige smaak.
Amritsari chicken masala
Een authentiek Noord-Indiaas gerecht, eenvoudig gemaakt in de unieke amritsari rijke en romige jus en op smaak gebracht met verse room, boter en verse tomaten.
Murg lababdar
Voorgegaarde kip in een tomaten-roomjus.
Dahi lasooni chicken
Sappige, pittige en smaakvolle curry gemaakt met kip gemarineerd in verse wrongel, doordrenkt met knoflook en groene pepers en vervolgens gegrild op houtskool.
Chicken badami korma
Kip in amandelspijs, yoghurt en kruiden.
Chicken hara pyaz
Een kipgerecht met dominante smaken van mosterdzaad en lente-ui greens.
Chicken dhaniya adraki
Een romige jusschotel gemaakt van kip, diverse masala's, verse koriander en yoghurt
Tariwala murgh
De authentieke kip tariwala kip curry in Punjabi stijl gemaakt met hele kruiden en een klassieke basis van uien en tomaten.
Chicken methi malai
Een delicaat gekruide, romige en heerlijke curry van kip gekookt met verse fenegriek of methi bladeren.
Chicken kolhapuri spicy
Kip gekookt met een scala aan geroosterde kruiden.
Andhra chicken curry
Vurige hete en pittige kipcurry.
Honey chilli chicken
Indo-Chinese honing chili kip.
Chilli chicken
Indo-Chinees gerecht. Sappige kip gecoat in een dik beslag en gebakken tot ze krokant zijn, worden toegevoegd aan een heerlijke saus van knoflook en chili.
Ginger garlic chicken
Gemaakt met veel verse gember, knoflook en lente-uitjes, gekookt tot een plakkerige bruine saus.
Chicken manchurian
Indo-Chinees gerecht. Krokant gebakken stukjes kip worden gegooid in een zoete en hartige saus.
Chicken salt n pepper
Krokant gekruide kip, gebakken met krokante uitjes en pikante pepers.
Sesame chicken
Krokante kip overgoten met plakkerige zoete en hartige honingsaus en witte sesam.
Andhra prawns curry
Pittige pittige curry gemaakt met garnalen, diverse kruiden, kokosmelk en muntpasta.
Prawns tawa
Gemarineerde garnalen worden gekookt in kruiden.
Prawns masala
Garnalen bereid met kruiden en een basis van uien en tomaten.
Neelgiri prawns
Bereid met veel verse gember, knoflook en groene koriander muntpasta en kokosroom.
Prawns kadai
Een pittig en smaakvol gerecht gemaakt met uien, tomaten, gember, knoflook en versgemalen kruiden.
Kashmiri lamb rogan josh
Dieprode pittige lams- of schapenvlees schotel van Perzische oorsprong.
Lamb saagwala
Lamscurry met spinazie, groene pepers en koriander.
Lamb andhra
Lamsvlees gekookt in yoghurt, munt en koriander pesto curry.
Lamb adraki
Schapenvlees gekookt met gedroogd gemberpoeder.
Lamb laal maas (rajasthani)
Een vurige Rajasthani schapenvlees curry. Lamsvlees gekookt in verschillende masala's met een vleugje rode pepers.
Dal gosht
Een combinatie van gekookte linzen en een schapenvlees curry.
Lamb bhuna gosht
Een pittig en smaakvol gerecht gemaakt met rode tandoor pesto, tomaten, gember, knoflook en pittig pittig.
Lamb korma
Schapen curry uit Noord-India en behoort tot de Awadhi-keuken.
Paratha
Drie stukken. Gebakken brood gemaakt met bloem voor alle doeleinden.
Kerala parotta
Drie stukken. Gelaagde Indiase flatbread die geweldig gaat met curries.
North indian plain paratha
1 stuk. Gebakken plat brood met volkoren meel.
Aloo paratha
1 stuk. Flatbread gemaakt met volkoren meel, aardappelpuree, specerijen en kruiden.
Asli paratha
1 stuk. Authentieke punjabi gewone paratha, heerlijk knapperig brood gemaakt van volkoren meel.
Vegetable biryani
Chicken dum biryani
Prawns biryani
White rice
Jeera rice
Lamb biryani
The original masala dosa
Linzen en rijst crêpe met hartige vulling van aardappelen getemperd met urid dal en chana dal, ui, droge kokosnoot en Zuid-Indiase kruiden geserveerd met sambar en chutney.
Szechuan dosa
Linzen en rijst crêpe met hartige vulling van paneer, ui en capsicum met szechuan saus.
Mushroom peas dosa
Linzen en rijst crêpe gevuld met champignons, doperwten, cashewnoten, geraspte wortel, kaas en Zuid-Indiase kruiden.
Vegan dosa
Linzen en rijst crêpe gevuld met aardappelen getemperd met urad dal en chana dal, spinazie, slablad, paprika, droge kokosnoot en Zuid-Indiase kruiden geserveerd met sambar en chutney.
Paneer butter dosa
Dosa geserveerd met paneer (kwark) gekookt met Indiase kruiden en gegarneerd met verse ui, koriander en kaas.
Butter chicken dosa
All time favoriete boterkip op rijst en linzencrêpe.
Egg dosa
Populair straatvoedsel in Zuid-India. eieren belegd op rijst en linzen crêpe en gevuld met mais en champignons geserveerd met sambar en chutney.
Indian summer spicy masala dosa
Pittige rijst- en linzencrêpe bereid met speciale saus van de chef gevuld met aardappelen getemperd met urid dal en chana dal, droge kokosnoot en Zuid-Indiase kruiden geserveerd met sambar en chutney.
Veg kothu parotta
Een populaire Zuid-Indiase lekkernij. Krokante parotta fijngehakt en gemixt met curry masala, ui, gewokt met groenten op een hete tawa.
Chicken tikka salade
Raitha
Frisse pittige yoghurtsaus met komkommer, ui, tomaat en wortel.
Sambar
Een Zuid-Indiaas gerecht gemaakt met linzen, gemengde groenten, tamarinde, kruiden, specerijen en een speciaal kruidenpoeder.
Mint chutney
Heerlijk pittige specerij bereid van verse muntblaadjes, gember, knoflook, kokosnoot en yoghurt.
Tomato chutney
Gerecht gemaakt met tomaat, ui, kruiden en linzen.
Gulab jamun
Rasgulla
Sweet lassi naturel
Sweet lassi mango
Spicy buttermilk
Cola
Blik.
Pepsi
Blik.
Hertog jan
Blik, 5.0% vol.
Heineken
Blik, 5.0% vol.
Grolsch beugel
5.0% vol.
King fisher indian
5.0% vol.
Kobra indian
5.0% vol.