Pangsit Goreng
Gekruid kipgehakt in een krokant gebakken deegje, geserveerd met gembersaus. 4 stuks
Risolles
In een gepaneerd pannenkoekje gewikkelde runderragout. 2 stuks
Vegetarische Loempia
Een groenten-tahu vulling in deeg gevouwen, geserveerd met chilisaus. 3 stuks
Saté Ajam
Saté van kip met een katjangsaus. 3 stuks
Saté Domba
Saté van lamsvlees met een ketjapsaus en lente-uitjes. 3 stuks
Combi Flamboyant
Een combinatie van verschillende voorgerechten: 2 rendang-kroketten, 1 stok kipsate, 1 stok lamssate, 2 pangsit en 2 loempia
Mango Kipsalade
Een salade met reepjes mango, kip en paprika overgoten met een pindadressing.
Ketoprak
Een salade van tahu, taugé en ijsbergsalade, afgemaakt met een katjang - ketjapdressing.
Udang Goreng
Grote gamba's gebakken in bierbeslag. 4 stuks
Javaanse Groentesoep
Soto Ajam
Mild gekruide kippenbouillon met taugé, stukjes kip, lente-ui, selderijblad en gebakken uien, geserveerd met een pittige sojasaus.
(Rijsttafel Per Persoon) Alle gerechten worden geserveerd met garnituur: atjar, sambal goreng kentang, seroendeng en sambal badjak*
Rijsttafel
Een selectie van verschillende gerechten: - sate ayam - sayoer lodeh - sambal goreng telor - sayoer boontjes - daging rendang - gado gado - pisang goreng - tahoe ketjap - ayam smoor - perkedel pan - sayap ayam - orak arek.
Rijsttafel Sat
Saté udang, saté ajam, saté domba, saté champignon, saté poessoet en gado gado.
Alle gerechten worden geserveerd met garnituur: atjar, sambal goreng kentang, seroendeng en sambal badjak*
Daging Smoor
Gesudderd rundvlees in sojasaus.
Daging Rendang
Gesudderd rundvlees in een mild-pikante kokossaus.
Daging Bumbu Bali
Gesudderd rundvlees in een mild-pikante sambalsaus.
Dendeng Belado
Gebakken pikant rundvlees met rode ui, knoflook en verse groenten.
Alle gerechten worden geserveerd met garnituur: atjar, sambal goreng kentang, seroendeng en sambal badjak*
Ajam Pedis
Kippendij-filet in pikante sambalsaus.
Ajam Smoor
Gesudderde dij-filet in sojasaus.
Ajam Goreng Saus Katjang
Gegrilde dij-filet met een heerlijke pindasaus.
Ajam Opor
In kokossaus gesudderde plakjes kipfilet.
Alle gerechten worden geserveerd met garnituur: atjar, sambal goreng kentang, seroendeng en sambal badjak*
Ikan Bumbu Bali
Gestoomde makreelfilet overgoten met een pikante sambalsaus.
Udang Sambal Goreng Peteh
Garnalen in een pittige saus met sperzieboontjes en petehbonen.
Zalm Sambal Goreng Peteh
Zalmfilet in een pittige saus met sperzieboontjes en petehbonen.
Alle gerechten worden geserveerd met garnituur: atjar, sambal goreng kentang, seroendeng en sambal badjak*
Vegetarische Rijsttafel
Een selectie van verschillende gerechten op basis van soja producten en groenten: gado gado, sambal goreng telor, sate champignon, tahoe, tempe, sajoer lodeh, sajoer boontjes vegetarische gehaktbal, emping. En extra tempe rendang
Gado Gado
Gestoomde groenten met milde pinda saus.
Tempeh Bumbu
Gebakken tempeh met een pikante sambal saus en vers gewokte groenten.
Tahoe Ketjap
Gebakken tahoe met zoete sojasaus en vers gewokte groenten.
Flamboyant Menu is Per Persoon
Het Flamboyant Menu
Voorgerecht: soto ajam of pangsit of vegetarische loempia. Hoofdgerecht: rijsttafel flamboyant nagerecht: keuze uit spekkoek of pisang met ijs
Nasi Rames
Ajam bumbu Bali, daging smoor, sate ajam, sambal goreng telor, sajoer lodeh met witte rijst.
Nasi Goreng Rames
Bami Rames
Sate Ajam Schotel
4 stuks sate ajam, gado gado en witte rijst.
Gado Gado Schotel met Kippen Pootjes
Kroepoek
Nasi Goreng
Bami Goreng
Emping (Vegetarische Kroepoek)
Cassave
Extra pindasaus
Heerlijke zelfgemaakte Javaanse pindasaus
Spekkoek
Zoete koek met vanille en mild gekruide laagjes.