Over Deliveroo

Het verhaal van Deliveroo

Het verhaal van Deliveroo

Toen Deliveroo’s oprichter en CEO Will Shu in 2013 naar Londen verhuisde, ontdekte hij een stad vol met geweldige restaurants, maar was hij verbaast dat maar zo weinig van hen eten bezorgde. Hij maakte het zijn persoonlijke missie om de allerbeste lokale restaurant direct aan de deur van mensen te krijgen.

Door het aanbieden van snelle en betrouwbare bezorging waarbij de klant de bezorging kan volgen via hun telefoon, heeft Deliveroo een groei in omzet van meer dan 650% meegemaakt. Restaurants die een partner van ons worden zien hun omzet omhoog gaan tot en met 30%, waardoor er duizenden banen in de restaurantsector bij werden gecreëerd.

Voor het laatste nieuws, bezoek onze perspagina

Onze waarden

Onze waarden

Bij Deliveroo staan onze kernwaarden centraal bij alles wat we doen. Ze bepalen hoe we samenwerken en beslissingen nemen, of het nu gaat om het recruiten van nieuw talent of de evolutie en ontwikkeling van onze teams en producten.

Meer informatie over onze kernwaarden

Consumenten

Consumenten

Deliveroo is op een missie om de manier hoe klanten eten te transformeren. Een belangrijk ingrediënt van ons succes is het hebben van de beste selectie van populaire restaurants waar uit gekozen kan worden. Of je nou een Pad Thai in de avond wilt, een salade voor de lunch, of verse scrambled eggs voor het ontbijt - op ons kan je rekenen.

Door constant te innoveren en uit te breiden, bieden wij de beste keuze en gemak. Ons doel is om geweldig eten direct naar onze klanten te brengen, zo snel mogelijk, vaak in minder dan 30 minuten.

Gedreven door technologie

Gedreven door technologie

Deliveroo is opgericht in het Verenigd Koninkrijk en trots om ons Brits-geboren technologie te exporteren over de hele wereld. Ons algoritme ‘Frank’ is gebaseerd op een veel vermogende voorspellende technologie die de meest efficiënte manier van het distribueren van bestellingen evalueert op basis van de locatie van restaurants, riders en klanten.

Machine learning helpt om te voorspellen hoelang het duurt om een maaltijd voor te bereiden, wat helpt om de ervaring te stroomlijnen. Deliveroo heeft de bezorgtijd al verkort met 20%, wat betekent dat de riders in staat zijn om meer bezorgingen per uur te doen en hun inkomsten te verhogen; restaurants zijn in staat om hun verkoop te verhogen, en - natuurlijk - krijgen klanten hun eten nog sneller.

Werken met onze riders

Werken met onze riders

Deliveroo is trots om goedbetaald, flexibel werk aan te bieden en onze riders zijn het hart van Deliveroo. Hun harde werk versterkt onze groei, en zonder hen zouden we niet in staat zijn om onze klanten het beste eten te brengen terwijl ze geweldige lokale restaurants helpen groeien.

We zijn toegewijd om riders te voorzien van wat zij willen - de vrijheid om te kiezen waar en wanneer te werken is voor hen echt van belang.

Maar we willen verder gaan. Deliveroo was het eerst on-demand bedrijf dat riders een aansprakelijkheidsverzekering aanbood en de eerste die publiekelijk debatteerde dat riders meer verdienen en pleitte voor een einde aan de wisselwerking tussen flexibiliteit en zekerheid die momenteel bestaat in het arbeidsrecht. We willen met overheden in alle landen samenwerken om dit mogelijk te maken.

Verbazingwekkende restaurants, bezorgd

Amazing restaurants, delivered

Deliveroo is gepassioneerd over eten en mensen steeds meer keuze te brengen. Er zijn geweldige restaurants overal waarvan we geloven dat iedereen er toegang tot zou moeten hebben.

Maar Deliveroo’s missie is niet alleen om ervoor te zorgen dat de restaurants in jouw omgeving beschikbaar zijn voor jou waar en wanneer jij maar wilt - we willen verder gaan en nieuwe restaurants bij jou in de buurt brengen zodat je nog meer keuze hebt aan geweldig eten.

Deliveroo’s Editions platform doet precies dat: restaurants helpen uitbreiden naar nieuwe gebieden. Editions identificeert de keukens die mensen zouden willen maar waar zij geen toegang tot hebben en investeert vervolgens in restaurants die uitblinken in die keukens en helpt hen om zich op te zetten in lokale gebieden.

We helpen restaurants om binnen 8-12 weken keukens op te zetten in nieuwe gebieden, zonder de initiële kosten van een high-street premise. Deliveroo biedt restaurants data-inzichten, zodat ze weten welke keukens populair zullen zijn in specifieke lokale gebieden - wat betekent dat restaurants sneller groeien en klanten een ruimere keuze hebben.

Of het nu gaat om een ​​lokaal restaurant dat op zoek is naar uitbreiding, street food ondernemers die nieuwe klanten zoeken of een restaurant dat een nieuw menu wil lanceren, Editions is ontworpen om innovatie te ondersteunen.

Dit is alles wat achter de missie van Deliveroo schuilt om klanten een hele wereld van gerechten van restaurant kwaliteit te bieden. Elke versie van verbazingwekkend is voor elke klant anders, het is onze taak ervoor te zorgen dat ze genieten van wat ze willen, wanneer ze het willen, waar ze het willen hebben.