Amerikaans eten laten bezorgen in Delft

Voor een goede milkshake, hamburger of steak moet je in de States zijn, toch? Fout! Ook in Delft zijn er een aantal Amerikaanse stijl restaurants die het allemaal hebben. Deliveroo biedt je de keuze uit verschillende Amerikaanse menu’s van restaurants in Delft, en verzorgt de betaling en de bezorging voor je. Very convenient.

Als je denkt dat Amerikanen hetzelfde eten als wij, maar dan een beetje meer, dan kun je nog wel eens voor een verassing komen te staan. De Amerikanen hebben echt een eigen stijl, en er zijn talloze originele gerechten die het proberen waard zijn. Met Deliveroo bestel je eenvoudig, snel en veilig online, en krijg je de bestelling van ’s ochtend tot ’s avonds thuisbezorgd. Heb je even geen zin om te koken? Met Deliveroo hoef je de deur niet meer uit.

Het best bewaarde geheim van Delft – de Amerikaanse keuken!

Een stapel pannenkoeken met stroop en een sloot koffie Americano zijn in elk geval een goed begin van je dag. Laat je Texas ribs met gebakken aardappelen voor de lunch bezorgen op kantoor en je werkt net even langer door dan je collega’s. Overuren? Bestel een pastrami sandwich of een lekker stoofschoteltje met stukje citroentaart of peanut butter ice cream en al snel zal je baas je in dollars beginnen uit te betalen. En probeer je een beetje aan te komen? Eet dan nog een bakje gefrituurde kip voor het slapengaan.

Je hoeft je ook geen zorgen te maken dat je de volgende dag wéér met pannenkoeken moet beginnen, want de Amerikaanse keuken is gevarieerd genoeg. Begin de volgende dag met maisbrood als ontbijt, donuts met marmelade als lunch en een pizzaatje als avondeten en je begint al aardig op een echte Amerikaan te lijken!

Deliveroo maakt het allemaal mogelijk. Dat pizzaatje kon je voorheen ook nog wel laten bezorgen, maar voor al die andere overheerlijke gerechten moest je toch echt in het restaurant zijn. Dat verandert nu met Deliveroo. Restaurantkwaliteit aan huis, eenvoudig, snel, en overheerlijk!