Amerikaans eten laten bezorgen in Leiden

Leiden is een mooie, cultuurrijke stad vol kanalen en ook al is de lokale keuken al lekker genoeg, in Leiden kom je alle smaken van de wereld tegen in zijn vele trendy en geweldige restaurants. Heb je zin in snel, vullend Amerikaans eten, blader dan door Deliveroo’s aanbod van Amerikaans eten in Leiden en wij garanderen dat je favoriete All-American gerecht bij jou aan je deur wordt afgeleverd.

Vergeet het dieet en doe je tegoed aan een stapel zijdezachte pannekoekjes druipend van de siroop of een sappige hamburger met Franse frietjes geserveerd met ‘slaw’. Ga online en bestel het met Deliveroo. Bij ons vind je de beste Amerikaanse restaurants van de stad, dus terwijl jij lekker thuis in je luie stoel blijft zitten geniet je van het beste Amerikaanse eten van restaurantkwaliteit. Heel iets anders dan je standaard afhaalgerecht.

Leiden: Amerikaans eten, zo authentiek als apple-pie

Wil je jezelf en je vrienden in het weekend trakteren op een Amerikaans avondje, dan zorgen wij dat de lekkerste authentiek Amerikaanse gerechten binnen een mum van tijd bij jou op tafel staan. Bestel bij ons je gegrilde maiskolf en mossel-chowder, of gigantische hamburgers met flinterdunne frietjes, een verzadigende macaroni met kaas, diepe-pan-pizza’s, hot dogs, pastrami-roggebroodsandwiches met goudgele mosterd, een echte Amerikaanse appeltaart of een doos mierzoete donuts met jam.

Leiden is onlosmakelijk verbonden met de eerste Amerikaanse pelgrims en in de Pieterskerk vind er ieder jaar in november een echte Thanksgiving-dienst plaats. Vier die Amerikaanse feestdag met authentieke pompoentaart of een stevige Texaanse steak, of spareribs van de barbeque. Een enorme schaal met ‘southern-fried’ kip is ideaal om te delen als je geen zin hebt om te koken en besluit je feestmaal met mierzoete jell-o of een enorme bananen-sundae.

Dankzij onze online menu’s van de beste restaurants in Leiden kun je nu jouw favoriete Amerikaanse gerechten (en die van Elvis) lekker thuis op de bank verorberen met slechts een paar klikken van je muis. Probleemloos, makkelijk Amerikaans eten bij je aan huis bezorgd! Afwassen niet nodig!