Onze site gebruikt Cookies (chocolate chip, natuurlijk).

Workplace food, reimagined

Trakteer je collega's en klanten op de lekkerste maaltijden. Maak nu kennis met Deliveroo for Business. Bye bye standard catering, hello Taco Tuesdays!

Stripe logoExpedia logo

Make your office happier. Fill it with food.

Je eigen, toegewijde accountmanager en een speciale tool om de controle te behouden. Deliveroo for Business is geliefd bij kantoren over de hele wereld.

"Als we tot laat werken, bestellen we eten met ons business account. Medewerkers die vaker overwerken, kunnen eenvoudig bestellen bij een groot aantal restaurants."

––

Lazard

"Gezond eten heeft echt invloed op onze focus. Met een mand vers en lekker fruit, krijgen we meer werk gedaan en zijn we minder uit op zoete snacks. Geen after-lunch dips meer. We zouden Deliveroo for Business fruitboxen zeker aanraden, groot of klein."

––

Snowflake

"Deliveroo for Business is een plezier in gebruik. Ons zakelijk account is heel eenvoudig te beheren en de accountmanager helpt waar nodig. Van het organiseren van hapjes tijdens evenementen tot taarten voor een verjaardag. Het bestellen van eten was nog nooit zo eenvoudig!"

––

Expedia

"Wat we leuk vinden aan Deliveroo for Business, is de keuze van opties en de flexibiliteit om op verschillende momenten van de dag te bestellen, voor alle soorten gelegenheden. Met Deliveroo for Business kunnen we bestellen waar we zin in hebben, wanneer we het nodig hebben. We love it!"

––

Facebook

"Hoe snel ons bedrijf ook is gegroeid, wekelijks plannen we minstens één gezamenlijke teamlunch. Wij geloven dat het cruciaal is om ervoor te zorgen dat mensen zich nooit verdeeld voelen, ongeacht hun positie. Het fantastische aanbod aan restaurants op Deliveroo zorgt ervoor dat er eten is voor ieder wat wils. Verder is het geweldig dat onze accountmanager nooit ver weg is om (nieuwe) restaurants aan te bevelen!"

––

Flextrade

Eenvoudig controle behouden

Wij geven jullie team een zakelijk bestelkrediet...

Maak eenvoudig een besteltegoed aan per persoon of team met bepaalde restricties. Bepaal zelf wat de bezorgadressen zijn en tussen welke tijden er besteld mag worden.

Eenvoudig bestellen

...bestel, track en geniet!

Het team gebruikt de Deliveroo app voor de bestellingen. Zij kunnen met één druk op de knop eenvoudig bestellen en hoeven achteraf niet te declareren. Met de track&trace functie kunnen ze de bestelling in de gaten houden. Zo weten ze precies waneer het eten wordt bezorgd.

Eén factuur per maand

Eén maandelijkse factuur, geen losse bonnetjes.

Vergeet declaratiesystemen en bonnetjes. Deliveroo for Business geeft je toegang tot één transparante factuur met BTW- informatie.

"Als ik indruk wil maken op klanten, vraag ik altijd naar nieuwe en goede restaurants. Ik hou van een last-minute challenge!"

James, Deliveroo Account Manager

"Onze klanten vinden het fantastisch dat ik er ben om hen te helpen bij bestellingen en communicatie met restaurants of cateraars, of het nu gaat over bestellingen voor 10 of voor 100 personen."

Nour, Deliveroo Account Manager

Persoonlijke service

Je eigen account manager

Een assistent, een kenner van trending restaurants en een technisch expert..alles in één. Je accountmanager beantwoordt je vragen en lost al je uitdagingen omtrent eten en drinken op.

Room service voor hotels en service appartementen, zonder vaste kosten.

Voorzie hotelgasten eenvoudig van een uitgebreid menu aan restaurants en internationale keukens, zonder de kosten van een keuken of chef. Wij creëren samen een room serivce die bij jullie hotel past. Neem vandaag nog contact op met Deliveroo for Business om jouw gasten een nieuwe service te bieden.

Deliveroo for Business

Neem vandaag nog contact op!

Jouw Deliveroo for Business account is in no time online! De informatie die je verstrekt is privé en helpt je om het sneller te kunnen opzetten.