Workplace food, reimagined

Trakteer je team en klanten in enkele muisklikken op de lekkerste maaltijden. Maak nu kennis met Deliveroo for Business. Daaag, saaie catering. Hallo, poké bowl en pulled pork!

Beter eten, blijer personeel.

Je eigen, toegewijde accountmanager en een speciale tool om de controle te behouden. Deliveroo for Business is geliefd bij kantoren over de hele wereld.

"Als we tot laat op kantoor zijn, kunnen we eten bestellen met het business-account. Personeel dat vaak overwerkt, kan zo eenvoudig lekker eten bestellen bij een groot aantal restaurants; het houdt het team gemotiveerd."

––

Lazard

"Gezond eten heeft echt invloed op onze focus. Met een mand vers en lekker fruit op kantoor, besteden we meer tijd aan werken en minder tijd aan het halen van snacks en drinken. We hebben ook geen after-lunch-dips meer. We raden de Deliveroo for Business fruitmanden voor elk kantoor aan, groot of klein!"

––

Snowflake

"Deliveroo for Business is een plezier om mee te werken. Ons zakelijk account is heel eenvoudig te beheren en de accountmanagers hebben geholpen onze bedrijfsfeesten van heerlijk eten en snacks te voorzien. Het bestellen van eten was nog nooit zo eenvoudig!"

––

Expedia

"Wat we leuk vinden aan Deliveroo for Business, is de keuze aan opties en de flexibiliteit om op verschillende momenten van de dag te bestellen, voor alle soorten meetings. Met Deliveroo for Business kunnen we bestellen waar we zin in hebben, wanneer we het nodig hebben. We love it!"

––

Facebook

"Hoe snel ons bedrijf ook is gegroeid, de teams op ons kantoor lunchen nog steeds samen. Wij geloven dat het cruciaal is om te zorgen dat mensen zich nooit verdeeld voelen, ongeacht hun positie. Het fantastische aanbod restaurants op Deliveroo heeft het ons mogelijk gemaakt dat te doen. We vinden het geweldig dat we altijd een toegewijde accountmanager bij de hand hebben die ons restaurants aan kan bevelen, zodat onze teams verzekerd zijn van het lekkerste eten!"

––

Flextrade

Behoud de controle

Jij geeft je team een besteltegoed...

Maak eenvoudig een besteltegoed aan per persoon of team, met bepaalde restricties. Bepaal zelf wat de bezorgadressen zijn en wanneer er besteld mag worden.

Eenvoudig bestellen

...zij bestellen, tracken en genieten!

Het team gebruikt de Deliveroo-app voor de bestellingen. Zij kunnen met één druk op de knop eenvoudig bestellen en hoeven achteraf niet te declareren. Via track & trace kunnen ze de bestelling volgen en weten ze precies wanneer het eten wordt bezorgd.

Eén factuur

Eén factuur per maand, geen losse bonnetjes

Geen gedoe met declaratiesystemen en bonnetjes. Deliveroo for Business geeft je één overzichtelijke factuur met btw-informatie.

"Klanten vragen me om hulp bij het vinden van het juiste eten voor een evenement. Er zijn veel opties op Deliveroo, maar wij weten wat populair is!"

James, Deliveroo Account Manager

"Mijn klanten vinden het fantastisch dat ik van begin tot eind klaarsta om ze te helpen, of het nu gaat om maaltijden voor 20 of voor 200 personen."

Nour, Deliveroo Account Manager

Persoonlijke service

Je eigen accountmanager

Een probleemoplosser, foodie en technisch expert in één. Je accountmanager beantwoordt je vragen, lost je uitdagingen rondom eten en drinken op en helpt je alles te beheren.

Verwen je medewerkers of klanten met een Deliveroo giftcard! Plaats nu je verzoek.

Beloon harde werkers of verwen je klanten met het lekkerste cadeau, de Deliveroo for Business giftcard! Met deze cadeaukaart gun je je medewerkers en/of klanten de vrijheid om eten te bestellen van hun favoriete restaurant.

Deliveroo for Business

Neem vandaag nog contact op!

Ervaar het positieve effect van Deliveroo for Business op je bedrijfscultuur en zaken. Neem contact op, we hebben je account in no time online!