Your appetite is our business

Ontdek hier wat Deliveroo for Business voor jou kan betekenen. Naast het fantastische eten natuurlijk!

  • Stripe

Wat we je bieden

Een betrokken account manager

Zie ons als jouw persoonlijke butler. We staan altijd klaar om jou in alles te ondersteunen. Van lunch of diner met klanten en collega’s tot aan onverwachte vrijdagmiddagborrels.

Jij bepaalt wie, waar en wanneer bestelt

Bepaal zelf gemakkelijk wie er wanneer kunnen bestellen vanaf hun zakelijk account. Functies zoals persoonlijke budgetten, vaste bezorglocaties en projectcodes toevoegen zorgen ervoor dat jij de controle behoudt.

Eenvoudige administratie

Geen gedoe met declareren, maar alles bij elkaar in een handig overzicht. Je ontvangt een maandelijkse factuur met een uitsplitsing van de bestellingen inclusief projectcodes.

De voordelen

Fantastisch veelzijdig
Je vindt nergens anders een betere en veelzijdigere selectie van restaurants
Super snelle bezorging
Nieuwe energie nodig? Binnen 30 minuten jouw favoriete gerechten bij jou op kantoor - en je kunt zelfs tot 48 uur van tevoren bestellen.
Geen lastige declaraties
Bonnetjes verzamelen is niet meer nodig. Bestel direct met je zakelijk tegoed en we sturen maandelijks een overzicht van de gemaakte kosten.

Hoe we het doen

Hoe ziet Deliveroo for Business er eigenlijk uit?

Inzicht in bestellingen

Team management

Bestedingslimiet

13 Landen, 298 Steden

We zijn het grootste food delivery team ter wereld, dus je account is altijd in goede handen.

Ik hou van Deliveroo door de ruime, gevarieerde keuze en de flexibiliteit om op ieder moment van de dag te bestellen. Met Deliveroo kan ik bestellen wat ik wil en wanneer ik daar zin in heb. Of het nou sla, pizza of een burger is!

Diane Chang, FacebookVerenigd Koninkrijk

Het is fantastisch om met Deliveroo te werken. Ons zakelijke account is zeer eenvoudig te beheren en de accountmanagers staan altijd voor ons klaar. Eten bestellen was nog nooit zo gemakkelijk!

Daniella de Panizza, ExpediaVerenigd Koninkrijk

Ook iets voor jou?

Neem contact met ons op via +31 88 3354837 of stuur ons een bericht als lekker eten, goede bezorging en een zeer gemakkelijk managementsysteem iets voor jou is.