Toetjes thuis laten bezorgen in Nederland.

Iedereen heeft zo af en toe trek in iets zoets. Bijvoorbeeld een toetje na een driegangenmenu. Of als welverdiend hapje als we plotselinge trek voelen opkomen. Via Deliveroo heb je toegang tot de lekkerste toetjes die je in Nederland kan vinden. Je hoeft niet eens een hoofdgerecht te bestellen om ervan te kunnen genieten!

Soms snak je heftig naar chipolatapudding, bestrooid met vers fruit en een decadent laagje slagroom. Gekruide appels met kaneel en stroop zijn perfect als je snel wat in je buik nodig hebt. Maar ook cupcakes zijn niet te versmaden. Voer je adres in op de site van Deliveroo en bekijk de lijst van lokale restaurants die toetjes serveren. Kies je favoriet en wacht tot we voor je deur staan met een heerlijk toetje.

Nederland: Zoetekauwen hoeven het huis niet meer uit

Van welke zoetigheden je ook houdt, Deliveroo kan het bezorgen. Deliveroo werkt samen met restaurants, cafés en bakkerijen over het hele land. Zij maken producten van hoge kwaliteit met lokale ingrediënten. Er zijn geen grenzen aan wat je bestelt, of wanneer. Niemand veroordeelt je als je wil ontbijten met cake of ’s avonds laat donuts bestelt!

Je kan de dag beginnen met een ontbijt van dikke Amerikaanse pannenkoeken en vers fruit. Probeer als lunch in suiker gedrenkte baklava of geniet bij een kopje thee van een puntje cheesecake. Rond etenstijd kan je je portie Belgische wafels besmeren met speculoospasta. Heb je zin in avontuur? Trakteer je smaakpapillen op Mexicaanse churro’s of Indiase kheer (rijstpudding). Alles is beschikbaar, je hoeft alleen nog maar een keus te maken,

Nu er zoveel te kiezen valt, kan je overweldigd raken. Deliveroo jaagt je niet op. Neem gerust de tijd om te kiezen waar je trek in hebt, plaats daarna online je bestelling en wacht tot we het thuisbezorgen. Toetjes van restaurantkwaliteit zijn slechts een paar muisklikken van je verwijderd. Dat is onze zoete belofte!