Toetjes laten bezorgen in Amsterdam

Wat is er nou heerlijker dan een geweldige maaltijd afsluiten met een overheerlijk toetje? Of begin gewoon meteen met het dessert! Het is nu mogelijk om de verrukkelijkste soorten pudding te laten bezorgen. De bezorgdienst Deliveroo Amsterdam heeft namelijk pudding toegevoegd aan de categorie toetjes. Bestel online waar je trek in hebt en laat de rest aan Deliveroo over.

We hebben het zware werk voor je gedaan en de restaurantmenu's uit heel Amsterdam doorgespit om de lekkerste toetjes te vinden. Vervolgens hebben we ze samengebracht op één plek. Dus of je nou zoekt naar een klassiek Nederlands dessert, of naar iets uit andere Europese landen of juist nog exotischer, via Deliveroo kan je het vinden. En het ook nog bezorgd krijgen aan huis!

De categorie toetjes van Deliveroo: voer voor zoetekauwen

Enkele van de zoetste versnaperingen die we in Amsterdam hebben gekozen zijn natuurlijk lokale traktaties als stroopwafels en poffertjes. Met hun knapperige buitenkant en weelderig zachte binnenkant blijven poffertjes een snack die niet is te weerstaan, zeker geserveerd met gesmolten boter en poedersuiker. Maar je kan ook kiezen voor Franse patisserie, zoals kleurrijke macarons of tarte tatin, een soort appeltaart.

Of vul jij je maag liever met toetjes vanuit de andere kant van de Atlantische Oceaan? Ga dan voor puur Amerikaanse taarten, koekjes, brownies, blondies of muffins. In de VS horen ze het vast niet graag, maar Amsterdam kan echt wel met Amerika concurreren op het gebied van overheerlijke appeltaart.

Voor sommige mensen is een dessert pas de moeite waard als het chocolade bevat. Ook op dit gebied stelt Amsterdam niet teleur. Naast cake, mousse en parfait is er ook keus uit verfijnde toetjes met kunstzinnig verwerkte chocolade. Richt jij je blik liever op het Midden-Oosten, dan wacht de baklava op je, en liefhebbers van Japan lusten altijd wel de zoetigheid wagashi. Bekijk onze uitgebreide online lijsten voor Amsterdam, maak een keus en steek in no-time je lepel in een voortreffelijke pudding.