Grieks laten bezorgen in Amsterdam

Organiseer je een “Big Fat Greek Wedding”? Of heb je een avondje lui tv kijken gepland? Wat je situatie ook is, je kan op Deliveroo vertrouwen om het beste uit de Griekse restaurants in Amsterdam te laten bezorgen aan huis. Bestel simpelweg online iets uit de categorie Grieks bij Deliveroo Amsterdam en daarna wordt met Olympische snelheid een heerlijk verse maaltijd bij je bezorgd.

De Griekse keuken is prikkelend en rijk aan smaken. Je zal zeker weten iets vinden dat bij je trek en stemming past, of je nou een snelle hap nodig hebt op kantoor, jezelf na een lange werkdag op een uitgebreid diner wil trakteren of een indrukwekkend menu wil delen met vrienden. Laat de Griekse keuken wat zonneschijn in je leven brengen.

Laat een Griekse maaltijd aan huis bezorgen door Deliveroo

De meeste klassieke Griekse gerechten zijn typische voorbeelden van “comfort food”. Ze maken je simpelweg blij. Wat is er nou bevredigender dan een hartige portie moussaka met lamsvlees, aubergine en bechamelsaus met kaassmaak? Of spanakopita gemaakt van spinazie, fetakaas en knapperig filodeeg? Natuurlijk kan je ook een lichter gerecht kiezen, zoals traditionele Griekse salade met fetablokjes of fasolada, een soep van witte bonen. Vergeet ook vooral niet om de vele soorten plat brood te proberen, waarmee je het sap van de gerechten kan op deppen.

Naast vleesgerechten en zeebanket is de Griekse keuken ook zeer uitgebreid op het gebied van vegetarische menu’s. Enkele voorbeelden zijn gevulde wijnbladeren, groenteschotels en olijven.

Wil je een wat nformelere sfeer scheppen? Dan zijn er talloze opties op het gebied van streetfood en kleine porties die ideaal zijn om op kleine bordjes te delen. Bijvoorbeeld souvlaki op een spies of gegrild vlees geserveerd op plat brood met tzatziki. Dit zijn geweldige en handzame snacks die je bijvoorbeeld tijdens de lunch kan verorberen. Zoek je iets voor bij een koud drankje? Dan is mezze ideaal. Dus kies gerust wat lekkers uit en plaats je bestelling.