Italiaanse eten laten bezorgen in Amsterdam

Amsterdam en Venetië lijken niet alleen op elkaar door de kanalen – ze bieden beide ook een grote selectie aan Italiaanse delicatessen. Je kunt nu het beste wat de Italiaanse keuken te bieden heeft eenvoudig en snel tot aan de deur laten bezorgen, dankzij Deliveroo’s Italiaanse afdeling. Kies eenvoudig de gewenste gerechten online en wij zorgen voor de rest, rechtstreeks vanuit de keuken tot aan jouw voordeur.

Het feit dat Italië een van de meest geliefde keukens heeft is niets nieuws: het is de geboortegrond van de meest populaire gerechten ter wereld. Naast de eeuwig populaire pizza en pasta, heeft de Italiaanse keuken meer te bieden dan je misschien denkt. Dankzij de geboden diversiteit en veelzijdigheid, maakt het de ideale afhaalmaaltijd voor vele verschillende gelegenheden.

Amsterdam: Laat Italiaans eten je op een reis van smaken meenemen

Als je comfort food zoekt, is er veel te zeggen voor een schaal dampende pasta in een verrukkelijke saus. Voor die keren dat je zin hebt om van restaurant-kwaliteit te genieten zonder al het gedoe van de deur uit te moeten, kan Deliveroo je van dienst zijn. Of je nu fantaseert over farfalle, of wil genieten van gnocchi; je kunt op ons vertrouwen.

Net als bij andere keukens, is de laatste trend in Italiaans dineren te Amsterdam en elders het delen van kleine gerechten – wat de Venetianen “cichetti” zouden noemen. Hiermee kun je een selectie van verleidelijke delicatessen proberen zoals gehaktballetjes in een rijk gevulde tomatensaus, knapperige bruchetta met een selectie heerlijke topping, of diverse anti-pasti zoals parmaham en buffel mozzarella – die allemaal het beste smaken met een goed glas Italiaanse wijn.

Naast de oude vertrouwde gerechten hierboven, doen de Italianen niet onder voor andere keukens als het op uitgebreid dineren aankomt. De mooiste stukjes vlees, vis en andere ingrediënten worden met liefde bereid volgens de traditionele recepten van di Mamma of met een eigentijdse draai. Waar je voorkeur ook naar uit gaat, Deliveroo kan het bezorgen.