Japans eten laten bezorgen in Amsterdam

Laat je volgende bezorgmaaltijd je naar het land van de Rijzende Zon brengen, dankzij de Japanse afdeling van Deliveroo Amsterdam. De Nederlanders waren de eerste westerlingen die Japan bezochten in 1600, en nu bieden Amsterdamse restaurants het beste Japanse eten aan deze kant van de Oost Chinese Zee. Je hoeft echter niet naar buiten om dit te ervaren, wij bezorgen het direct aan huis. Bestel gewoon online en wij zorgen voor de rest.

Dankzij haar diversiteit en veelzijdigheid, biedt de Japanse keuken een passende maaltijd voor iedere gelegenheid. Van een lichte en gezonde salade, soepen en sushi, tot de voldoening die alleen comfort food je kan geven; van alledaags street-food tot het meest exclusieve diner wat je maar kunt verzinnen. Of je er nu alleen van geniet, samen met vrienden of er een groots buffet van wilt maken voor een grote groep.

Amsterdam: Vermaak je smaakpapillen met Japans eten

Als je eten laat bezorgen heb je vaak zin in iets warms en makkelijks, en op dit vlak voldoet Japans eten zeker. Wanneer het buiten koud is, biedt weinig meer voldoening dan een dampende schotel met mie. Een andere favoriet is Japanse curry, een Japanse variatie op de Brits-Indische klassieker: probeer het eens met plakrijst en gefrituurde katsu varkenskotelet of groenten.

De Japanse keuken sluit zich ook aan bij de globale trend van “shared dining”, hoewel het in de izakaya bars van Tokyo en andere delen van Japan al decennia lang populair is. Nu kunnen de Amsterdammers ook deelnemen aan deze rage en genieten van gegrilde yakitori, gefrituurde kip karaage, gestoomde gyoza en een keur aan verleidelijke hartige hapjes – welke nog beter smaken met een Japans biertje.

Ook als je het iets extravaganter zoekt, is de combinatie van Amsterdam en Japan een winnaar. Restaurants uit het topsegment serveren delicatessen als boterzachte Kobe beef en exclusieve zwarte kabeljauw. De beste manier om hiervan in de meest ontspannende omgeving te genieten is toch om het rechtstreeks te laten bezorgen door Deliveroo.