Japans eten laten bezorgen in Eindhoven

Genieten van de Japanse keuken behoort tot de fijne dingen des levens en je hoeft er niet helemaal voor naar Tokio te reizen. Je trek stillen met een authentieke soba of ramen doe je in je eigen keuken. Met of zonder eetstokjes.

Heb je even geen zeewier in huis om verse sushi te bereiden? Geen probleem, Deliveroo bezorgt het bij je aan huis, direct van het restaurant tot aan je bord. Dus geniet van de lekkernijen van Osaka zonder zelf moeite te doen. Je hoeft alleen maar door onze online menu’s van de vele fijne Japanse restaurants in de stad te bladeren en voor je het weet staat het lekkerste Japanse eten bij jou op tafel.

Eindhoven: Het beste van Japan komt naar je toe

Sushi is het meest populaire Japanse eten ter wereld, maar deze Aziatische keuken heeft zoveel meer te bieden. Met een scala aan respectabele restaurants op onze website ontdek je via Deliveroo de authentieke smaken van Japan. Je bent vrij om je ideale diner samen te stellen. De keus is aan jou!

Als je nooit paling hebt geprobeerd wordt het de hoogste tijd. Voeg unagi toe aan je bestelling: rivierpaling gegrild op houtskool en geglaceerd met zoete barbecuesaus. Of je bestelt tempura als unagi te avontuurlijk is voor je smaak. Deze vis en groenten gefrituurd in beslag worden geserveerd met zout en sesamolie. Tempura kan ook worden gedoopt in bouillon, waarna het op smaak wordt gebracht met sojasaus. Het is gezond en de smaak is onvergetelijk. Waarom zou je het niet proberen?

Honger gekregen? Trakteer jezelf! Met Deliveroo behoort standaard afhaalvoedsel tot het verleden. Bestel dus heerlijk Japans eten thuis, vers bereid door de beste restaurants in Eindhoven. Eetstokjes optioneel, afwassen overbodig!