Japans eten laten bezorgen in Leiden

Af en toe verlangen we naar de verfijnde smaken van de Japans keuken. Een mix van complexe en verfijnde ingrediënten geven Japans eten zijn unieke karakter, heel moeilijk om thuis na te maken. Voor echt lekker authentiek Japans eten ben je vaak afhankelijk van restaurantkwaliteit. Maar als je die heerlijke gerechten ook nog gewoon thuis kan eten?

Dat kan, bestel gewoon met Deliveroo. Wij werken met de beste restaurants in Leiden en hebben een menu samengesteld om je vingers bij af te likken. Bestel online, en we brengen de Japanse keuken bij jou thuis. Je hoeft alleen de sake maar klaar te zetten en een keuze te maken – niet dat dat zo gemakkelijk is ... Om je te helpen hebben we onze favorieten hieronder voor je samengevat!

Leiden: stad met een uitgelezen keus aan geweldig Japans eten

Sushi is waarschijnlijk het meest bekende Japanse gerecht, en dat is niet noor niets! Of je nu sushirolls, sashimi (rauwe vis) of nigiri (bedjes van rijst met vis, tofu of schelvis) prefereert, sushi biedt voor elk wat wils. Tempura is ook een heerlijke manier om van toegankelijk maar authentiek Japans eten te genieten; groenten, vis of zeevruchten in beslag gefrituurd tot een lekker knapperig geheel.

Hoofdgerechten kunnen uit allerlei soorten heerlijkheden bestaan, zoals bijvoorbeeld teriyaki van varkensvlees, kip of vis. Van de glacering van zoete sojasaus over je favoriete vlees of groenten loopt het water je in de mond. Eet het met gestoomde rijst of udon noedels voor een hartig en voedzaam maal. Echte vleesliefhebbers kiezen tonkatsu: gefrituurde stukjes varkensvlees in een jasje van knapperige broodkruimels.

Goed nieuws voor vegetariërs! Veel Japanse gerechten zijn niet gebaseerd op vlees. Er zijn heerlijke tofugerechten om uit te kiezen, zorg er wel voor dat er geen vissaus in de voorbereiding is gebruikt. Heb je je favorieten besteld? Schenk alvast een glaasje sake in terwijl je op je online bestelling wacht!