Libanees eten laten bezorgen in Nederland

Libanees eten is met zijn aardse aroma's en verfijnde smaken simpelweg uniek. Rijp fruit en verse vis komen vaak voor in de gerechten en dat geldt ook voor pluimvee en rood vlees. Limoensap, knoflook en olijfolie worden dikwijls gebruikt als marinade. Al deze smaken komen tezamen in een feest voor de smaakpapillen.

Als Libanees eten je laat watertanden, dan is er goed nieuws voor je: om van Libanese gerechten te genieten hoef je niet eens je huis te verlaten. Deliveroo kan de allerbeste en smakelijkste Libanese gerechten bij je bezorgen. Het enige wat je hoeft te doen is online een bestelling te plaatsen bij een lokaal restaurant. Daarna brengen wij het beste Libanese eten dat in Nederland te vinden is bij je thuis.

Nederland: geniet van de exotische smaken van Libanees eten

Deliveroo bezorgt je de authentieke smaak van de Libanese keuken en bezorgt gerechten met restaurantkwaliteit van lokale eetgelegenheden. Lamsvlees is populair in de Libanese keuken en wordt onder meer verwerkt tot kofta. Maar je kan ook andere variaties uitproberen: barout del batata is gekruid lamsvlees geserveerd met aardappelen, qawarma is een gekruid gerecht dat wordt geserveerd in zijn eigen sappen.

Shoarma is een prima alternatief voor een reguliere hamburger of sandwich. Het is een traditioneel gerecht dat wordt opgediend in een pitabroodje of wrap. Het vlees wordt langzaam bereid aan het spit. Soms duurt dat wel een hele dag! Wil je een vegetarisch menu? Vervang dan vlees voor falafel voor een vleesvrije traktatie. Als er vrienden mee komen eten, dan is mezze een prima keus. Dat bestaat uit vlees, kaas, brood, dipsausjes en vele hapjes van klein formaat.

Voorheen moest je het huis uit om te genieten van traditioneel Libanees eten. Dankzij Deliveroo kan je het naar je kantoor of aan huis laten bezorgen. Bestel bij ons je lunch of diner en zet je tanden in een exotisch menu in het comfort van je eigen huis.