Libanees eten laten bezorgen in Amsterdam.

Wil je bij je volgende bestelling wat nieuws proberen? Kijk dan naar het Midden-Oosten, bijvoorbeeld naar de beste Libanese restaurants in Amsterdam. Dankzij de Libanese sectie van Deliveroo wordt het eten direct bij je bezorgd.

Wij doen het zware werk voor je en jij hoeft alleen nog lekkerbekkend de menu's te bekijken, te bepalen waar je trek in hebt en te wachten tot we voor je deur staan. Voor je het weet smul je van een heerlijke tabouléhsalade!

Libanees eten is geschikt voor elk moment. Of je nou een snelle lunch wenst, een uitgebreid diner of een buffet om samen met vrienden van te genieten, je gaat het in de Libanese keuken vinden. En het is eens wat anders dan de gebruikelijke bezorgbare keuzes

Laat via Deliveroo een Libanese koningsmaaltijd laten bezorgen

Zoek je bevredigend, goed vullend comfortvoedsel? Dan zit je goed met de Libanese keuken. Vleesgerechten zoals kebab worden bereid op een grill met kooltjes, waardoor ze een sappige structuur en bevredigende smaak krijgen. Tevens is kakelverse vis de basis van vele hoofdgerechten.

De Libanese keuken blinkt ook uit op het vlak van heerlijke vegetarische gerechten. Enkele voorbeelden zijn falafel van kikkererwten of gegrilde aubergine, maar ook de bekende dipsausjes humus en tahine. Laatstgenoemden gaan uitstekend samen met versgebakken platbrood. Een lichtere keus is tabouléhsalade, dat bestaat uit gebroken bulgurtarwe en kruiden.

Daarnaast leent de Libanese keuken zich uitermate goed voor eten met een groter gezelschap. De Libanese manier van eten is om diverse kleine schaaltjes met eten te vullen. Dat heet mezze. Enkele voorbeelden van de hapjes zijn platbrood met koude en warme gerechten, zoals salade, vlees- en visgerechten, olijven en gevulde wijnbladeren. Als toetje kan je niet om baklava heen, oftewel filodeeg gevuld met noten en honing of rozenwatersiroop. Blader door onze online menu's en plaats je bestelling. De Libanese keuken bevredigt alle smaken.