Libanees eten laten bezorgen in Leiden

Wie aan Leiden denkt, denkt niet meteen aan exotisch gekruid eten uit verre streken maar locals weten dat sommige restaurants in hun stad de lekkerste Libanese gerechten serveren. Ben je op zoek naar een maaltijd met pit bestel dan met Deliveroo’s Libanese aanbod voor Leiden en wij bezorgen een overheerlijk feest van exotische kruiden en specerijen bij jou aan de deur.

Haal de zon in huis met de smaken van Libanon en waan je tussen de kruidenmarkten van het Midden Oosten. Geniet van een kruidige tabbouleh; baba ganoush, een salade van gepureerde aubergine, met knapperig pitabrood; kebabs op smaak gebracht met sumac of een prachtige mierzoete baklava druipend van de honing. Vleeseters en vegetariërs hoeven voor een wonderbaarlijk lekker avondmaal echt de deur niet uit. Welke dag van de week dan ook, Deliveroo brengt eersteklas Libanees eten van restaurantkwaliteit bij jou thuis.

De Libanese keuken – Leiden’s best bewaarde geheim

De Libanese keuken tovert in het midden van een drukke werkweek een glimlach op je gezicht. Dit gekruide eten zit vol Midden-Oosterse zonneschijn en specerijen die we haast nooit gebruiken. Ontdek nu de smaken van Libanon met de heerlijkste authentieke gerechten rechtstreeks van de beste restaurants van de stad met Deliveroo.

Libanees is ideaal om te delen dus nodig je vrienden uit voor een eetfestijn met Baharat lam, gebakken kibbeh, varkensvlees gemarineerd met harissa of lam van de barbecue met gekruide couscous. Probeer ook eens runderkofta’s met saffraanyoghurt, een voedzame falafel in een pita met chilisaus, steenovengegrilde aubergine of heerlijk zoutige halloumiburgers in een gegrild broodje. Deel schalen vol hummus met knapperig pitabrood om te dippen en sluit het geheel af met mierzoete baklava versierd met pistachenootjes.

Heb je geen zin om te koken maar je wilt toch een maaltijd die niets aan smaak of de kwaliteit van de ingrediënten afdoet, laat Deliveroo dan de lekkerste Libanese gerechten van restaurantkwaliteit bij jou aan huis bezorgen. Libanees eten is een feest voor je smaakpapillen en voedsel voor de ziel, dus wat de gelegenheid ook is, voor een exotische verrassing op welke dag van de week dan ook is Libanees de oplossing!