Libanees eten laten bezorgen in Rotterdam.

Met zijn Egyptische, Griekse, Perzische, Romeinse, Arabische en Ottomaanse invloeden, is het geen wonder dat Libanees eten zo divers, exotisch en spannend is! Als je een voorproefje wil van de Libanese keuken zonder je huis te verlaten, bekijk dan de Libanese afdeling van Deliveroo Rotterdam. Je kan nu het beste Libanese restauranteten online bestellen. Wij bezorgen het daarna aan je deur!

Vul je huis met de aroma's van geurige kruiden met een kom baba ganoush, fattoush bestrooid met munt, gefrituurde falafel in een warm pitabroodje met yoghurtsaus, hoemoes doordrenkt met knoflook of kibbeh geserveerd met licht gekruide couscous of bulgur. Laat een avond van Libanees eten je ver weg voeren naar oude landen, allemaal vanuit het comfort van je eigen huis dankzij Deliveroo. Dit overheerlijke eten is de perfecte manier om te ontspannen na een lange dag op kantoor.

Geef je dag wat pit met Libanees eten in Rotterdam

Libanon roept beelden op van Romeinse baden, olijfgaarden die tot hoog in de bergen reiken en overvloedige feesten met kleurrijke gerechten die er uitzien als kunstwerken op een bord. Als je een voorproefje van Libanon wil, zonder het huis te verlaten, hoef je alleen maar een Libanees menu te bestellen bij Deliveroo. We zullen de beste Libanese maaltijden van restaurantkwaliteit aan je deur bezorgen.

Libanees eten is zeer geschikt om te delen, dus het is perfect als je van plan bent om in het weekend je vrienden te trakteren.Verzamel mensen rond de tafel en schotel ze een magische mezze voor van gevulde wijnbladeren, falafel, shoarma of een gevouwen pizza gegarneerd met za'atar of man'ousheh. Geniet ook van romige hoemoes, taboulé met peterselie, munt, tomaten en bulgur, mujaddara (gekookte linzen), en rijst en gefrituurde okra met tomaten en uien.

Verwen ze na het hoofdgerecht met een traktatie van umm ali (zoet puddinggebak), heerlijk plakkerige baklava met pistachenoten of lekkere en subtiel gekruide rijstpudding met geurende kardemom. Nu kan iedereen thuis genieten van Libanees eten en je hoeft daarvoor alleen de website van Deliveroo te bezoeken. Dankzij Deliveroo wil je elke avond van de week thuis blijven!