Mexicaans eten laten bezorgen in Nederland.

De Mexicaanse keuken wordt ook buiten Noord- en Zuid-Amerika steeds populairder. De keuken staat bekend om haar smaakvolle snacks en rijk samengestelde maaltijden. Het is een unieke fusie van Midden-Amerikaans en Europees voedsel. Midden-Amerika staat bekent om mais, tomaten en pepers en die ingrediënten overheersen in traditionele Mexicaanse gerechten. Maar ook andere basis ingrediënten duiken op: rijst, chili, kruiden en lokale kaassoorten geven diepgang aan de rijke gerechten.

Deliveroo werkt samen met de beste Mexicaanse restaurants om je het culinaire topje van het land te bieden. Of je nou trek hebt in nacho's met guacamole of de vleesschotel carne asada, wij kunnen het bezorgen aan huis. Mexicaans eten geniet in Europa een stevige populariteit en Deliveroo brengt de lekkerste Mexicaanse menu's zo vanuit het restaurant naar je huis.

Nederland: ontdek authentiek Mexicaans eten in jouw stad

Mexicaans eten omvat een paar welbekende klassiekers, zoals tortilla's en tomatensaus. Maar dat is slechts het topje van de ijsberg. Mexicaanse restaurants hebben ook heerlijke vleesschotels en zeebanket op hun menu staan. Een voorbeeld is huachinango a la veracruzana, dat rode peper, olijven en kappertjes gebruikt om een Mediterrane smaak te creëren. Carnitas is een andere favoriet, gemaakt door varkensvlees te smoren en dat te serveren met koriander en guacamole.

Als je iets Midden-Amerikaans wil proeven maar het vegetarisch wil houden, geen paniek: er zijn talloze opties. De Mexicaanse keuken bevat ook bonenschotels en vegetarische chili gerechten. Dankzij Deliveroo en haar netwerk van samenwerkende restaurants kan je daar gewoon thuis van genieten.

Traditioneel Mexicaans eten is zo oud als de Azteken, maar de manieren die Deliveroo gebruikt zijn beslist modern. Alle bestellingen vinden online plaats via onze website. We halen je bestelling op uit de restaurantkeuken en brengen het direct bij je thuis. Dus als je trek hebt in taco's of enchiladas, plaats meteen je bestelling en wacht tot we met je Mexicaanse eten op je stoep staan.