Ontbijt laten bezorgen in Amsterdam

In Amsterdam begrijpt men dat een hartig ontbijt het beste begin van de dag is. Ongeacht wat de dag brengen zal, een professioneel bereid ontbijt voedt je in stijl. Vergeet vroeg op staan om een kop koffie te halen – kijk gewoon naar de ontbijt afdeling van Deliveroo binnen Amsterdam, en je wake-up call wordt aan huis bezorgt.

Verkrijg je cafeïne shot door middel van een schuimende cappuccino, zet je tanden in een knapperige versnapering en laat het ochtend humeur van je afglijden. Geniet van een licht ontbijt met Bircher muesli of ga helemaal los met een stapel stroperige pannenkoeken met fruit en slagroom. Pittige Pedro eieren, kip-wafel-burgers, ambachtelijke flensjes en kleurrijke omeletten, zomaar een paar voorbeelden van de eigenzinnige gerechten die Amsterdam biedt. Wat je ook wenst als ontbijt, Deliveroo brengt het je direct.

Amsterdam: Ontbijt dat net een stapje verder gaat

Het geeft een heerlijk gevoel van luxe wanneer je ontbijt of brunch van een restaurant verobert – of je nu voor iets snels of uitgebreid bourgondisch gaat. Nu kan je iedere dag in stijl beginnen met Deliveroo. Laat een stukje café cultuur bezorgen: onze bezorgservice kan helpen om die drukke doordeweekse dagen een flitsende start te geven of de best mogelijke brunch met vrienden te organiseren.

Bestel wat je maar wilt, om je dag te beginnen, van een simpele kop koffie tot een volledig ontbijt; Franse croissants met kaas, muesli met yoghurt of een stuk pruimen cake – een ondeugende start voor iedere dag. Versgebakken zuurdesembrood met citroen wrongel of jam is een populaire keuze, of wellicht fluwelen “eggs Benedict” gesmoord in hollandaise saus. Je zou zelfs sushi kunnen bestellen, of enchilada’s, of een curry als je voor een iets steviger bodem wilt gaan.

Neem je smaakpapillen mee op een reis rond de wereld, allemaal zonder je bed uit te hoeven: je zou iedere dag een ontbijt uit een ander land kunnen genieten hebben. Deliveroo brengt je het perfecte ontbijt in een oogwenk.