Ontbijt laten bezorgen in Den Haag

Den Haag is een van de meest internationale steden ter wereld. Dat zie je terug in de mensen, de werkplekken en in het bijzonder in het eten. Met zo’n ruim aanbod aan wereldkeukens mag je de belangrijkste maaltijd van de dag niet overslaan. Via Deliveroo’s aanbod van ontbijt in Den Haag geniet je thuis van het ideale ontbijt, ieder dag van de week.

‘Voor elk wat wils’ geldt ook voor het ontbijt. Sommigen gaan voor koffie met een roombotercroissant of een gezonde smoothie, anderen maken er een culinair feest van met Bircher muesli, een spek- en kaasomelet in een broodje, baguettes druipend van de aardbeienjam of een volledig ontbijt met eieren, worstjes, bonen en gebakken brood. Wat je nationaliteit ook is, in Den Haag hoef je niet lang te zoeken naar je favoriete ontbijt.

Multicultureel ontbijten in Den Haag

In deze bruisende stad waar duizenden talen gesproken worden, is het ontbijt een internationale aangelegenheid waar keukens uit alle windstreken samenkomen. Locals kunnen kiezen uit hun favoriete pasteitjes en ham-kaascroissants, en buitenlandse inwoners hoeven hun worstjes, gepocheerde eieren met hollandaisesaus, pikante Mexicaanse bonen, stapels Amerikaanse pannenkoeken druipend van de siroop, Franse patisserie, crêpes en ‘pain perdu’, ‘continental breakfasts’ en vlees- en kaasplateaus met versgebakken brood niet te missen.

Er is dus geen excuus om de belangrijkste maaltijd van de dag over te slaan. Bestel gewoon online met Deliveroo en blader door de menu’s van de beste restaurants van de stad om jouw perfecte afhaalontbijt thuis te laten bezorgen. Eet het aan je eigen keukentafel - afwassen overbodig! Een snelle snack voordat je naar je werk gaat of een uitgebreide brunch met vrienden tijdens het weekend: Deliveroo maakt het makkelijk voor je. Sla het wachten op een tafeltje in je favoriete ontbijtgelegenheid dus gewoon over. Geniet van een Engelse ‘fry-up’, dompel je biscotti in je thee of verwen jezelf met een warme wafel met room ... je hoeft er de deur niet voor uit!