Ontbijt laten bezorgen in Leiden

Leidenaren weten dat ontbijt het belangrijkste maal van de dag is. Met zulk geweldig eten in de stad slaan de inwoners van deze oude stad het ontbijt niet over en Deliveroo’s aanbod aan ontbijt in Leiden brengt het bij je thuis.

Of je nu gewoon een croissantje met koffie wilt of een echt Amerikaans verzadigend ontbijt met hash browns, eieren en spek, je kan het allemaal online bestellen bij Deliveroo. Ontbijt laten bezorgen was nog nooit zo makkelijk en lekker met gerechten van restaurantkwaliteit om lekker thuis van te genieten. Toast met bonen, scrambled eggs op een bagel, eggs ‘benedict’, een stapel fluwelen pannekoekjes druipend van de ahornsiroop en bosbessen of een gezonde schaal granola, fruit en yoghurt, het kan allemaal bij jou op de ontbijttafel staat, hoe vroeg dan ook. Ga vanochtend nog online!

De lekkerste ontbijtjes zonder moeite in Leiden

Als je ‘s ochtends vroeg voordat je naar je werk gaat geen zin hebt om uitgebreid te koken of wanneer je van een luie brunch wilt genieten in het weekend, Deliveroo bezorgt eersteklas ontbijtjes van restaurantkwaliteit bij jou aan de deur, iedere dag van de week. Begin de dag met een roombotercroissant met jam, een Europees ontbijt van gerookte haring, versgebakken brood met boter, een verzadigend ontbijt met spek, bonen, eieren en tomaat of iets meer verfijnd zoals scrambled eggs met gerookte zalm op een gegrilde bagel.

Verwen je vrienden met een torenhoge stapel Amerikaanse pannekoekjes druipend van de siroop en geserveerd met room en frambozen of ga voor Spaans en deel een grote schaal frittata. Misschien prikkelt een Franse pain perdu je smaakpapillen of een bord gezonde havermoutpap met honing en noten. Gezond en verzadigend, met Deliveroo haal je het lekkerste ontbijt bij jou in huis.

Blijf dus lekker in je pyjama in het weekend en bestel online je favoriete ontbijt van het menu van een geweldig restaurant uit de stad.