Ontbijt laten bezorgen in Utrecht.

Als niet-Nederlander moet je een typisch Nederlands ontbijt van vlokken of hagelslag echt eens geprobeerd hebben. Maar wie denkt dat de mogelijkheden daar ophouden heeft het mis. In Nederland ontbijt je gewoon zoals jij dat wil. Er is volop keus op het gebied van lokale en internationale keukens in het eeuwenoude Utrecht. Wil je je dag beginnen met een licht ‘continental breakfast’, of word je liever wakker met een rijke fruitschaal gevolgd door een geurig assortiment aan vers gebakken brood, roomkaas, sap, thee of koffie?

Kies een Europeaans ontbijt van restaurantkwaliteit met lekker vers brood en pasteitjes. Fruit, muesli en smaakvolle kazen en vleeswaren geven je de oppepper die je nodig hebt aan het begin van de dag. Nog niet wakker genoeg om het zelf te maken? Bestel het gewoon bij Deliveroo en we bezorgen het aan je deur terwijl de hanen nog kraaien.

Utrecht: de lekkerste ontbijten uit alle windstreken aan huis bezorgd

In sommige delen van de stad stap je terug in de tijd. Utrecht heeft zijn oude karakter en charme goed weten te behouden. De restaurants aan de dromerige kanalen bieden voor elk wat wils en dragen bij aan de charme van de stad. Het enige minpunt is dat de binnenstad soms laaiend druk kan zijn. De deur uit voor een ontbijtje is daarom soms een heel gedoe, helemaal wanneer de ochtendforensen en studenten snel iets te eten zoeken voor ze naar hun werk of college gaan.

Thuis ontbijten is zoveel makkelijker. Helemaal met de bezorgservice van Deliveroo voor de vroege ochtend. Heb je trek in Engelse muffins met lekkere crunchy pindakaas of een burrito met eieren, kaas en groenten om de dag te breken? Vergeet de zure room en salsa niet!

Grote eters willen misschien een echt English ontbijt op tafel krijgen met worstjes, spek, eieren, witte bonen en tomatensaus. Weinig ontbijters kunnen dat weerstaan! Met een lege maag naar het werk of college gaan is geen optie meer. Als ontbijt maken zo vroeg in de ochtend niets voor jou is, dan helpt Deliveroo je een handje. Wij brengen het in een mum van tijd bij je thuis.