Sushi laten bezorgen in Nederland.

De categorie sushi van Deliveroo is rijk gevuld met overheerlijke opties. Elke liefhebber van sushi zal ervan watertanden. De sushichefs in Nederland zijn meesters qua smaak en presentatie. Je kan nu van hun ambachtswerk genieten in het comfort van je huis. Heb je trek in nigiri of temaki? Je lokale restaurants hebben het absoluut in huis en Deliveroo brengt het direct bij je thuis.

Sushi is geschikt als snack voor overdag maar ook als buffet om een grotere groep te laten smullen. Sushi is simpel en veelzijdig. Traditioneel wordt het geserveerd met gekookte, in azijn gemarineerde rijst en op verschillende manieren opgediend. Maki wordt bijvoorbeeld in zeewier gewikkeld. Welke sushi je ook wil, Deliveroo brengt het van een fantastisch restaurant in je buurt bij je thuis.

Wat staat er op het menu?

Nederland: niets gaat boven de smaak van verse sushi

Sushi is een van de meest kenmerkende gerechten van Japan en het wordt in talloze variaties gemaakt. De ene sushi wordt in zeewier gerold, de andere wordt opgerold en heeft rijst aan de buitenkant. Ook de vullingen lopen uiteen, van zalm en tonijn tot paling of zelfs gebraden vlees. Zeebanket komt het meest voor: het is een goede bron van vitamine A en C en bevat ook veel eiwitten en calcium. Sushi is daarvoor zeer geschikt om jezelf op te laden na een lange, zware werkdag.

Ook zijn er meer dan genoeg vegetarische sushisoorten. Een licht omelet, delicate tofu, verse groenten en romige avocado zijn allemaal mogelijk in een sushimaaltijd. Inarizushi is wel heel bijzonder. De gemarineerde rijst wordt geserveerd in een zakje van gefrituurde en lichtzoete tofu. Dip dit hapje in sojasaus en serveer het met een klein beetje wasabi, en dan heb je helemaal geen vis meer nodig!

Of je nou van sushi gaat genieten in de lunchpauze of 's avonds met het hele gezin, Deliveroo bezorgt wat je nodig hebt. Plaats online je bestelling en wacht tot we op je stoep staan met overheerlijk eten.