Sushi laten bezorgen in Utrecht.

Wie van vis en zeevruchten houdt, gek is op rijst en van een koud buffet geniet, houdt van Japanse sushi. Het is smaakvol, voedzaam en vullend zonder zwaar op de maag te liggen. Het pittoreske Utrecht voorziet ruim in de vraag naar deze verrukking uit Japan. Utrechtenaren mogen zich gelukkig prijzen met de heerlijke sushi in hun stad.

Dus, wat eten we vanavond? Vis op een bedje van rijst, in het Japans ‘nigiri’ genaamd? De beste manier om sushi te eten is natuurlijk in de vorm van een rijk gevariëerd buffet. Voeg dus sashimi, maki in zeewier, uramaki en temaki toe aan je bestelling.

Blader door een van de vele restaurantmenu’s van Deliveroo en stel een prikkelend sushibuffet samen. Zorg ervoor dat je de specialiteiten niet overslaat. Voor een authentiek Japanse smaakervaring begin je met sashimi met wasabi en sojasaus.

Haal het Verre Oosten in huis met Japanse sushi in Utrecht

De Nederlandse stad Utrecht staat bekend om zijn duizenden studenten van over de hele wereld, waaronder Japan. Zij dragen bij aan de levendigheid van de stad, en nemen bij het vallen van de avond de binnenstad met al zijn restaurants, bars en clubs over. Goed nieuws als je van feesten houdt, maar het betekent helaas ook vechten om een tafeltje in je favoriete sushibar of Japanse restaurant. Geen nood, met Deliveroo’s bezorgservice eet jij de lekkerste sushigerechten gewoon thuis aan tafel, of op een stromatje op de grond.

De traditionele manier om sushi te eten is met stokjes, maar je kan het ook prima met je handen eten, lekker thuis, waar jij zelf de tafelmanieren bepaalt. Eten je kinderen mee? Sla de rauwe vis dan over. Geniet in plaats daarvan van california rolls – sushi gevuld met krab, avocado en komkommer.

Wil je eens iets anders proberen? Bestel een inarizushi of kies uit de vele speciale bijgerechten voor bij je sushi. Dus heb je geen zin om te koken of om in de rij te staan voor een tafeltje? Vertrouw op de bezorgservice van Deliveroo voor thuis of op het werk, voor elk moment van de dag.